הנמכת מיקסר קנווד

שרון58

New member
הנמכת מיקסר קנווד

שלום, בעבר היה כאן הסבר איך להנמיך את המקציף כדי שייגע בתחתית הקערה, לדוגמא שאני מקציפה מעט חלבונים. לא מוצאת מישהו זוכר? בבקשה
 

shlang

New member
אסור שהמקציף יגע בתחתית הקערה, הוא צ"ל במרחק

(לאחר עריכה)
של 1 מ"מ לפחות מהקערה
במקציף יש אום את האום צריך לשחרר ואז לסובב את המקציף על הבורג, לאחר שהגעת לגובה הרצוי יש לחזק את האום שוב
 
זה לא שורט את הקערה?

אם את מחפשת פיתרון להקצפה של מעט חלבונים- אני במצב כזה מקציפה ידנית מעט ברמת הערבוב ואז מכניסה למיקסר וזה עובד מצויין.
&nbsp
איזה מיקסר יש לך?
 

yair_bar

New member
מנהל
את שולטת בגובה ומכוונת אותו בדיוק מילימטר מעל גובה הקערה

מסיבה לא ברורה כיוון ברירת המחדל שיוצא מהמפעל משאיר כמה מילימטר שלא מאפשרים עבודה על כמות קטנה.
&nbsp
בקלות משחררים את האום ומשנים את הגובה. ככה לא צריך לעבוד ידנית לפני הפעלת המיקסר.
&nbsp
 

shlang

New member
איך את יודעת שלא שורט את הקערה? בדקת!

ועוד איך שורט את הקערה - בדוק!
 

yair_bar

New member
מנהל
אתה הרי שולט בגובה. במצב ברירת מחדל לא שורט ויש מרווח מקצה

הקערה. אז ברור שאתה יכול לשלוט בגובה בצורה כזו שיהיה יותר נמוך מברירת המחדל, אך עדיין לא ישרוט/יגע פיזית בקצה הקערה. זה בדיוק הרעיון של היכולת לכוון ידנית.
&nbsp
אולי בניסיון שלך כיוונת מעט נמוך מדי ולכן השריטה. מציע שתנסה לכוון בשנית מעט יותר גבוה
&nbsp
בהצלחה
 
למעלה