סתם סינוס משוגע
New member
קרום שנוצר על הבצק בעת התפחה
דבר ראשון אני עוד בתהליך למידה על אפיית לחמים (הגעתי לפורום הנכון?) כך שאשמח לכל הארה והערה. אז ככה, כשאני מכין לחמים או לחמניות, אני עושה את ההתפחה הראשונה בתוך קערה מכוסה בניילון ואין בעיה. הבעיה היא ההתפחה השניה, כשכבר יצרתי את הצורה המבוקשת - ואז אני לא יכול לכסות (כי בדרך כלל הכיסוי נדבק לבצק ואז כשמורידים - יורד האוויר וכל התפיחה היפה מאבדת צורה
) הבעיה היא כשאני לא מכסה, נוצר קרום יבש שהורס לי את התוצר הסופי. אז.... איך להימנע מזה בעצם? האם ניתן לכסות להתפחה השניה מבלי שידבק הכיסוי לבצק? תודה!!
דבר ראשון אני עוד בתהליך למידה על אפיית לחמים (הגעתי לפורום הנכון?) כך שאשמח לכל הארה והערה. אז ככה, כשאני מכין לחמים או לחמניות, אני עושה את ההתפחה הראשונה בתוך קערה מכוסה בניילון ואין בעיה. הבעיה היא ההתפחה השניה, כשכבר יצרתי את הצורה המבוקשת - ואז אני לא יכול לכסות (כי בדרך כלל הכיסוי נדבק לבצק ואז כשמורידים - יורד האוויר וכל התפיחה היפה מאבדת צורה